Onderhoudscontract

Uw tuin het hele jaar door 100% op orde?

Met een tuinonderhoudscontract zorgt “van Gameren tuinen” dat uw tuin er in elk seizoen perfect bij ligt! Wel een nette tuin maar geen tijd om deze bij te houden?

Vrijwel iedereen heeft een tuin bij huis. Of het nu gaat om een kleine balkontuin of om een immense boerderijtuin, beide tuinen hebben onderhoud nodig.

“Van Gameren Tuinen” hoort in de praktijk veel goede voornemens als het gaat om het onderhoud van de tuin. Toch valt dit in de praktijk vaak enorm tegen.

Eigenlijk komt het hierop neer: Veel mensen willen wel een keurig ingerichte, nette tuin maar ze willen er geen tijd besteden. De redenen hiervoor kunnen verschillend zijn.  Mijn vraag is daarom:

‘heeft u weleens gedacht aan een tuinonderhoudsabonnement’?

Ik bied tuinonderhoudscontracten op maat aan. Dat betekent dat u gegarandeerd een nette tuin heeft het jaar rond.

Vakantieservice

Costa Brava, de Provence, Drenthe of Texel? Van uw welverdiende vakantie mag u genieten! Heerlijk luieren aan strand, wandelen in de natuur, uitrusten en nieuwe energie op doen.
En na het thuiskomen? Meteen de tuin in om onkruid te wieden, uitgebloeide bloemen te verwijderen, het gazon te maaien… weg en vergeten de vakantie rust.

Laat als u van huis bent uw tuin verzorgen door “Van Gameren Tuinen”.

U geeft door op welke datum u weggaat en thuis hoopt te komen en ik verzorg uw tuin. Er wordt gesnoeid, grasgemaaid, uw haag geknipt en zo nodig bij droog weer de beplanting water gegeven.

Een verzorgde tuin werkt inbraakpreventief en voor u is het een heerlijk thuiskomen.

Zo gaat het te werk

Stap 1:  Afspraak + plan van aanpak.

Bij voorkeur wordt een afspraak gemaakt bij u thuis zodat ik de tuin kan bekijken en een inschatting kan maken van de tijd die ik kan investeren aan het onderhoud van uw tuin.  Aan de hand van het gesprek kunnen we samen bepalen hoe vaak ik langs kom voor een onderhoudsbeurt.

De afspraken worden tweevoudig vastgelegd in een jaar contract.

Stap 2:  Concreet aan de slag

Stap 3:  Proactief advies

Kies je een tuinonderhoudsabonnement dan mag u uitgaan van een proactieve houding van mijn kant. Signaleer ik bepaalde problemen of denk ik (vanuit mijn expertise) dat u bepaalde zaken beter anders aan kunt passen dan zal ik dit met u bespreken.

Ik houd van het tuin vak en vind het schitterend om mijn kennis en kunde met u te delen.

Interesse? Vragen?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Van Gameren Tuinen
1e Tieflaarsestraat 5,
4182 PC Neerijnen

06 – 537 835 81
info@vangamerentuinen.nl