Tuinaanleg

Het aanleggen van een tuin is altijd maatwerk

Het aanleggen van een tuin is altijd maatwerk, die zorgvuldig volgens ontwerp wordt aangelegd. Eventuele aanpassingen worden in goed overleg opgelost. Communicatie is erg belangrijk!

De uitdaging zit in het realiseren van verschillende werkzaamheden binnen een ontwerp. Hierbij kan worden gedacht aan het aanleggen van straatwerk, houtwerk, vijvers, beplantingen enzovoorts.

Ook verlichting en beregening behoren daarbij. Vakkennis en oog voor detail spelen een grote rol. Een tot in de puntjes afgewerkte tuin is uw wens en mijn streven!

Neem vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Van Gameren Tuinen
1e Tieflaarsestraat 5,
4182 PC Neerijnen

06 – 537 835 81
info@vangamerentuinen.nl

Onze andere diensten

Wanneer u zelf geen groene vingers hebt, of het ontbreekt u aan tijd om de tuin te onderhouden, dan neem ik je deze klussen graag uit handen. Maatwerk en persoonlijk contact staan voorop.

Tuinrenovatie kan verschillende redenen hebben. Wellicht is de stijl verouderd, of heeft de tuin achterstallig onderhoud. Misschien heeft u een nieuw huis gekocht of gehuurd en wilt u de tuin verfraaien. “Van Gameren Tuinen” kan u helpen bij uw tuinrenovatie, om uw droomtuin te realiseren.

Om een bestaand gazon er fraai en gezond uit te laten zien moet regelmatig aandacht worden besteed aan het onderhoud zoals maaien, harken, bemesten, sproeien, beluchten en onkruidbestrijding

Onkruidbestrijding laten verzorgen? Onkruidbestrijding in de tuin uit handen geven? “van Gameren tuinen” zorgt ervoor dat u geen omkijken meer hebt naar het onkruid in jouw tuin. Onkruid is namelijk een van de grootste tuinfrustraties.